Om butik Sigensgaard

Dorte Sigensgaard Kjeldsen – Indehaver af butik Sigensgaard og sigensgaard.dk

Mit navn er Dorte. Min historie om butik Sigensgaard startede i 2005, hvor jeg kastede mig ud i drømmen om at skabe et modeunivers med designs tilpasset kvinder med former. Jeg havde haft egen tøjbutik siden 1991 med et bredt udvalg af størrelser fra 36-54. Gennem årene oplevede jeg en kæmpe efterspørgsel efter rigtigt modetøj til store kvinder. Og en efterspørgsel efter plus size tøj med en pasform, der flatterede figuren.

Både fysisk butik og webshop

Kundekredsen er blevet større og større, og i 2019 besluttede jeg at udvide med en webshop. Det er helt fantastisk at have kunder fra hele Danmark, som følger os på Facebook og Instagram, og kører til Hjørring for at se vores butik.

I start dec. 2020 flyttede vi butikken i større og nyrenoverede lokaler. Stemningen i butikken er venlig og imødekommende, udtrykket er lyst og indbydende, og et venligt og kvalificeret personale står altid klar til at hjælpe.

Vi har det bedste til rigtige kvinder

Vi vil give alle kvinder uanset størrelse mulighed for at klæde sig moderigtigt og lækkert. Udvalget i butik Sigensgaard, og på sigensgaard.dk, er bredt og nøje udvalgt – med fokus på kvalitet, pasform og pris. Vi henvender os til kvinder som er modebevidste, og som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Vi har den holdning, at enhver kvinde skal have mulighed for at købe mode tøj i størrelserne 40-54. Derfor har vi udelukkende brands, til overkommelige priser.

Vi forhandler de nyeste og mest trendy brands på markedet: Only Carmakoma, Zhenzi, Vero Moda Curve, Cassiopea, Zoey, Kaffe, NO.1 BY OX og Merrytime. Og vi har også vores eget plus size tøjmærke – Sigensgaard.

Egen kollektion Sigensgaard

Efter mange år i butik voksede lysten til at få designet og produceret min egen tøjkollektion. En tøjkollektion hvor jeg kunne tilpasse facon og pasform, efter hvad kvinderne i min butik egentlig efterspurgte.

I dag handler det om at genopfinde tøj i store størrelser. Tøj til kvinder med former kan sagtens være feminint og tætsiddende, så længe det har den rigtige pasform.

Kollektionen Sigensgaard har været en udfordrende men spændende rejse, og er i dag blevet til en stabil grobund for Sigensgaard.

En god oplevelse

Jeg sætter god service og produkt kendskab øverst hos mine ansatte. Hos os får du altid god og ærlig vejledning, og en service der er i top. Det skal være en god oplevelse at besøge os. Både i den fysiske butik, og her på webshoppen.

God fornøjelse 💗

Dorte og resten af pigerne fra Sigensgaard

Skriv herunder for at søge.

Indkøbskurv