Retur

NEM OG BILLIG RETUR

Sigensgaard.dk giver dig 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Hvis du har fortrudt dit køb afholder du selv de omkostninger, som er forbundet med at returnere en vare.

Hos Sigensgaard kan du nemt, sikkert og billigt købe din returfragt.

> Klik her for at bestille en returlabel <

Pakken bliver automatisk sendt direkte til vores adresse, når du bestiller din returlabel via dette link https://return.shipmondo.com/sigensgaard

Gem altid din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Butik Sigensgaard
Østergade 1A
9800 Hjørring

OBS! Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

RETURNERING I FYSISK BUTIK

En vare købt på webshoppen, kan også returneres i den fysiske butik. Husk at medbringe din ordrebekræftelse. Se adressen ovenfor.

DOKUMENTATION FOR DIT KØB SAMT RETURSPECIFIKATIONER

Du skal vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

TILBAGEBETALING

Når din returnering modtages, vil vi gennemgå varens stand. Tilbagebetalingen af det pågældende beløb vil ske inden for 14 dage. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med.

Der kan under visse omstændigheder ske nedslag i eller bortfald af tilbagebetalingsbeløbet. Dette sker hvis varens værdi er forringet. Eksempelvis såfremt varen reelt er taget i brug, varen er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den, du har håndtereret varen på anden måde end højst nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som varen fungerer på.

Vurderer vi, at der er sket forringelse af varens værdi, vil tilbagebetalingsbeløbet afhænge af varens handelsmæssige værdi.

Skriv herunder for at søge.

Indkøbskurv