Handelsbetingelser

Velkommen til Sigensgaard. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på Sigensgaard.

Generelt

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. Sigensgaard er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

Leveringstid

Bestil inden kl. 14:00 og varerne afsendes samme dag.

Hos Sigensgaard bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Bestilles der hen over søndage og helligedage kan kan der desuden påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS kan Sigensgaard.dk dog ikke drages til ansvar. I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender Sigensgaard en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 4 dage.

Forsendelse i Danmark

Alle forsendelser sendes forsvarligt med GLS og vores normale leveringstid er 1-3 dage. Vi tilstræber os altid på at kunne levere fra dag-til-dag, og derfor vil ordrer afgivet inden kl. 14.00 på en hverdag afsendes samme dag.

Når du handler hos Sigensgaard har du følgende muligheder for forsendelse:

  • Afhentning: GRATIS. Kan afhentes efter kl. 12 den efterfølgende hverdag på vores lager.  Adresse: Bavne Alle 6, 8370 Hadsten.
  • Levering med GLS til nærmeste pakkeshop: 37 kr. (Bestil inden kl. 14 på hverdage for afsendelse samme dag)

Fortrydelsesret

Returnering

Sigensgaard giver dig 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer.

For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

Omkostninger ved at sende varen tilbage tilbagebetales ikke. Du kan købe returlabel via dette link.

Er der begået en fejl fra vores side betaler vi naturligvis forsendelsen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Sigensgaard
Korsagervej 29, 
8382 Hinnerup

OBS! Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering dog kan de ikke sendes til pakkeshop afhentning. Vi anbefaler dog, at du sender din returpakke som en forsikret pakke, så du har mulighed for at benytte “Track and Trace”, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken.

Vi accepterer ikke returpost sendt pr. efterkrav eller til postbutik/pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Alternativt kan returpakker afleveres i vores fysiske butik.

Dokumentation for dit køb samt returspecifikationer

Ved returnering skal du vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling

Når din returnering modtages, vil vi gennemgå varens stand og når returneringen er behandlet, vil der blive udsendt en returneringsbekræftelse på mail. Tilbagebetalingen af det pågældende beløb vil ske inden for 14 dage. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med.

Der kan under visse omstændigheder ske nedslag i eller bortfald af tilbagebetalingsbeløbet. Dette sker hvis varens værdi er forringet. Eksempelvis såfremt varen reelt er taget i brug, varen er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde end højst nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som varen fungerer på.

Vurderer vi, at der er sket forringelse af varens værdi, vil tilbagebetalingsbeløbet afhænge af varens handelsmæssige værdi.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder,

at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Kundeservice på telefon +45 23341701 eller mail Dorte@sigensgaard.dk

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på Dorte@sigensgaard.dk. En servicemedarbejder vil informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling eller tilbyde en tilsvarende vare som kunne have din interesse.

Betaling

Hos Sigensgaard kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD, VISA/Electron og MobilePay.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Sigensgaard.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

—–

Sigensgaard
Bavne Alle 6
8370 Hadsten
CVR: 33955138