Om os

Dit plus size univers!

Mit navn er Dorte Sigensgaard Kjeldsen og den lykkelige ejer af Sigensgaard. Hos os vil du finde mange danske mærker med deres kendte faconer og pasforme.

Da vi startede i 1992 var det med størrelser fra 36-46. Men det ændrede sig hurtigt til 36-54. Igennem tiderne har vi haft flere butikker med forskellige mærker og faconer og alt det er nu sammensat til det som jeg ser som det helt rigtige koncept til os Piger med lidt krøller på siden.

Vi har stadig en del Danske mærker, men gør mange indkøb i Italien og i Paris. Som ofte finder vi det der passer til vores stil og får pillet lidt ved størrelserne, så vi også kan få det op over rumpen.

Da facon og pasform kan være en jungle af finde ud af, gør vi et stort arbejde ud af vores beskrivelser på vores webside, Vi tager selv mål ud fra hvert item, og laver beskrivelse ud fra hvordan vi oplever både facon og pasform.

At komme på besøg hos os er som at komme tilbage i tiden, Kunden skal være i højsædet og vi elsker det. Skulle du sidde med et spørgsmål så skriv endelig en besked, jeg svarer for det meste også i weekenden.

Dorte Sigensgaard Kjeldsen