Returnering

Nem og billig retur

Sigensgaard.dk giver dig 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Hvis du har fortrudt dit køb afholder du selv de omkostninger, som er forbundet med at returnere en vare.

Vi har vedlagt en returlabel i din tilsendte pakke hvor beløbet kr 59 vil blive tratrukket dit returbeløb.

Ved uafhentet pakker vil du stadig blive trukket kr.59 for den tilbage sendte pakke.

Skulle du have mistet din returlabels

 Send os en mail. Sigensgaard@sigensgaard.dk hvor du oplyser dit order nr som er på din order bekræftigelse du fik på Mail ved køb.

Vi modtager ikke varer der er sendt til pakkeshop.

OBS! Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer

Tilbagebetaling

Når din returnering modtages, vil vi gennemgå varens stand. Tilbagebetalingen af det pågældende beløb vil ske inden samme dag som vi modtager. Vi vil  tilbagebetaler  til det kreditkort som varerne er blevet købt med.

Der kan under visse omstændigheder ske nedslag i eller bortfald af tilbagebetalingsbeløbet. Dette sker hvis varens værdi er forringet. Eksempelvis såfremt varen reelt er taget i brug, varen er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den, du har håndtereret varen på anden måde end højst nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som varen fungerer på.

Vurderer vi, at der er sket forringelse af varens værdi, vil tilbagebetalingsbeløbet afhænge af varens handelsmæssige værdi.